DOPRAVA ZDARMA od 29€

Každý, kto má namáhavú prácu, venuje sa športu alebo jeho koníčky sú fyzicky náročné to určite pozná – po dlhom dni sa vraciate domov, konečne si ľahnete a nastúpia ťažké nohy a ich bolesť, ktorá nie a nie prestať.  Čo robiť v takomto prípade? My vám prinášame pár jednoduchých tipov ako boľavým nohám pomôcť.

Masáž nôh

Masážne oleje dokážu našim nohám dopriať potrebný relax po náročnom dni. Ak masáž vykonáva niekto naozaj skúsený a talentovaný, stáva sa z toho doslova zážitok. Pôžitok z masáže dokážeme ešte zvýšiť pridaním prírodných silíc alebo vonných olejov do masážnych olejov. Okrem uvoľnenia stuhnutých svalov dokáže masáž taktiež zjemniť pokožku a hydratovať ju, preto jej patrí na našom zozname hneď prvé miesto.

Lokálny kúpeľ s pridaním kúpeľovej soli

Lokálny kúpeľ nôh vo vode s pridaním kúpeľovej soli na nohy pomáha zmäkčiť pokožku na nohách. Pri horúcom kúpeli sa uvoľní svalstvo a to napomáha pri bolesti nôh. Pri použití soli s pridaním prírodných silíc navyše ostanú nohy krásne prevoňané a svieže. Je to ideálny spôsob uvoľnenia nôh pre večerný relax na pohovke pri televízore alebo knižke a chutnej šálke vášho obľúbeného nápoja.

Pridanie kryštalickej soli do kúpeľa do sprchovacieho kúta

Väčšie či menšie kryštáliky soli po pridaní na dno sprchovacieho kúta alebo vane pri sprchovaní dokážu pri našľapovaní jemne rozmasírovať pokožku na nohách a tak ich dokonale uvoľniť. Soľ sa prúdom vody po čase rozpustí a tak nie je potrebná žiadna špeciálna starostlivosť o zachovanie čistoty sprchovacieho kúta. Pri použití soli s pridaním prírodných silíc môžete počas sprchovanie taktiež inhalovať ich výpary a tak uvoľniť nielen nohy ale aj myseľ a dokonale zrelaxovať celý organizmus pred spaním.

Pocit ťažkých nôh alebo ich bolesť rozhodne netreba podceňovať. Vedie nielen k problémom s nimi ale taktiež k pocitu únavy a psychického vyčerpania. Preto by sme im mali venovať pozornosť a pokiaľ to je možné, tak raz za čas aj vrámci prevencie vyskúšať jednu z vyššie spomínaných metód.

Košík