DOPRAVA ZDARMA od 29€

Aj keď počasie na Slovensku sa ešte ani v júli nepodobá letu, je najvyšší čas na prípravu na letnú sezónu. Ako je vám isto známe, v lete si najviac treba dávať pozor na pokožku. Nehovoríme len o krémoch s UV faktorom, hovoríme aj o krémoch po opaľovaní. Tie sú väčšinou dôležité vtedy, keď na UV faktor zabudnete. A to ma privádza k tomu, aby som sa s vami podelil o moju aktuálnu skúsenosť.

Na mieste v horách, v ktorých sa aktuálne nachádzam, sa nestáva často aby sa teplota vyšplhala na vysoký stupeň Celsia, dokonca ani počas slnečných dní. To ma (frajera 😀 ), viedlo k tomu, aby som pred dvoma dňami nevenoval pozornosť slnku, ktoré tu konečne vyšlo. Úsmev na tvári mi však zmrzol už večer v osudný deň – tvár, ruky a krk ma pálili ako divé. Nanešťastie, pozornosť som nevenoval ani krémom počas balenia.

Avšak ako častý užívateľ internetu (a samozrejme aj esenciálnych olejov) som začal googlovať a dopátral sa ku “prírodným záchrancom spálenín”- harmanček, levanduľa, mäta, aloe vera, arnika kostihoj.

Teraz to bude znieť ako z lacnej reklamy. Oleje som si natieral na pleť počas dvoch dní a teraz, keď píšem tento článok, po pálení niet ani stopy. To ma viedlo nielen k tomu, aby som sa o tento trik podelil s vami, ale taktiež aj k ďalšiemu pátraniu po účinkoch tohto oleja.

Dostal som sa k odporúčaniam ľudí, ktorí túto kombináciu používali pri hojení tetovania či dokonca pri popáleninách, ktoré vznikli z otvárania horúcej rúry na pečenie.

Pokiaľ by ste si takúto zmes chceli namiešať z našich solí do kúpeľa, odporučil by som vám túto kombináciu:

Množstvo si môžete určiť podľa vlastného uvažovania podľa toho, ktorý voňavý olej preferujete.

Dúfam, že vás môj malý tip potešil a keď sa ho rozhodnete vyskúšať, určite mi o tom dajte vedieť. A vy, ktorí máte svoje vlastné triky, nezabudnite sa s nami podeliť v komentároch…

Autor: Lukáš Kakalejčík

Pridaj komentár

Košík